Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Sport pentru copii

Itsy Bitsy premiaza institutiile care au promovat sportul in randul copiilor. Iar clubul castigator este…

Fundatia Ion Tiriac cu proiectul Patinoarul Telekom Arena, pentru initierea si sustinerea proiectelor care promoveaza sportul si stilul de viata sanatos. Constructia patinoarului din Otopeni, singurul patinoar de la momentul curent din Bucuresti realizat 100% in urma unei investitii private, sustinut de Ion Tiriac si urmand a fi operat prin Fundatia Ion Tiriac, are ca scop incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive.

 

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • MPG  ROMANIA, pentru initierea si sustinerea proiectelor Tenis 10, Riders Club si RUNFEST care promoveaza sportul si stilul de viata sanatos. RUNFEST este una dintre cele mai mari comunitati de alergatori din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate, care participa la evenimente distractive dedicate lor.
  • Bucharest Running Club, pentru initierea si sustinerea proiectelor care promoveaza sportul si stilul de viata sanatos. Clubul este responsabil pentru unele dintre cele mai cunoscute curse din tara, precum Bucharest Marathon, in care incurajeaza si participarea copiilor.
  • No Gravity Club, pentru initierea si sustinerea proiectelor care promoveaza sportul si stilul de viata sanatos. Proiectul No Gravity Club din Bucuresti dedicat copiilor cu varste intre 4 si 12 ani, unde cei mici au parte de joc, aventura si educatie non-formala, reprezinta un spatiu unde sportul se imbina cu distractia,
  • Emovere&Ro Club Maraton pentru proiectul “Campionii sanatatiiSportivii Ro Club Maraton si voluntarii Asociatiei Emovere aduna an de an in parc copii si parinti, care invata sa alerge impreuna, sa manance sanatos, sa se bucure de miscare in aer liber, de compania altor familii care impartasesc valori de viata sanatoasa


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s