Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Arta spectacolului

Pentru ca teatrul contribuie foarte mult la dezvoltarea copiilor, Itsy Bitsy premiaza Arta spectacolului pentru copii. Iar castigator este…

Teatrul de Animatie Tandarica, pentru cei 70 de ani dedicati in slujba artei pentru copii. De-a lungul bogatei sale istorii, institutia nu numai ca a adus zambete pe fetele copiilor, dar a incurajat tinerele talente si a impus constant noi standarde de excelenta.

Povesti indragite de zeci de generatii, romanesti si straine, au prins viata pe scena Teatrului Tandarica si au format mii de copii.

premiu01Iar dragostea copiilor pentru Teatrul Tandarica a fost rasplatita prin campanii precum „Daruieste Zambete, Doneaza Carti si Jucarii” si „Imparte din suflet” si festivaluri ca Festivalul International al Teatrului de Animatie, Tandarica Altfel, Teatru, strada si copil si ImPuls.

La aceasta gategorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Opera Comica pentru Copii – pentru combinatia fericita dintre teatru si muzica culta si noua directie data de Felicia Filip, in colaborarea cu alte proiecte cultural-artistice pentru copii.
  • Teatrul Excelsior – pentru proiectele cultural-artistice derulate in beneficiul copiilor. Inca din 1990, de cand a fost infiintat, Teatrul Excelsior a avut acelasi scop – de a fi teatrul tuturor copiilor, dar si al adolescentilor – si a ramas consecvent. Sub bagheta maestrului Ion Lucian, Excelsior a prins amploare si, de la o echipa de 6 actori entuziasti, a ajuns o institutie de cultura, in adevaratul sens al cuvantului.

Un comentariu la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Arta spectacolului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s