Pregatirea de intrare in colectivitate

Inainte de a incepe un nou an scolar, primul an de gradinita sau prima zi de scoala, este bine sa „pregatesti terenul”. Ce inseamna pregatirea de intrare in colectivitate?

In primul rand, este foarte important sa te gandesti la ce presupune un nou an scolar: o clasa noua, colegi si prieteni noi, alte cluburi de activitati etc.

Toate aceste lucruri inseamna si bacterii sau virusuri noi. De aceea, inainte de o intrare in colectivitate, este indicat sa iti imunizezi copilul.

Cum faci acest lucru? Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, ne vorbeste mai multe despre vaccinare, alimentatie si activitati, astfel incat micutul tau sa aiba parte de un inceput de an scolar fara probleme!

Scopul acestui material redactional este de a informa parintii. Credem ca un parinte bine informat poate lua mai responsabil decizii privind educatia copilului sau. Informatiile transmise de intervievat reprezinta parerea personala a acestuia, nu au valoare de adevar absolut si nu reprezinta pozitia oficiala a Itsy Bitsy.

sursa foto: freedigitalphotos.net


Ultimele articole

Un comentariu la „Pregatirea de intrare in colectivitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s