Samsung lanseaza functia Kids Mode

Utilizatorii Samsung Galaxy S5 au parte de o noua platforma, interactiva si educativa, dezvoltata special pentru copii: functia Kids Mode.

Una dintre principalele distractii ale copiilor consta in jocurile pe tableta sau smartphone. Acest lucru ridica si cateva semne de intrebare.

Cat timp este recomandat sa iti lasi copilul sa foloseasca telefonul sau tableta? Cum stii ca va accesa un continut adecvat varstei sale?

Functia Kids Mode de pe Samsung Galaxy S5 si Galaxy Tab S vine cu o solutie, atat pentru a-i bucura pe copii, cat si pentru a-i linisti pe parinti.

Platforma le permite copiilor sa invete si sa se distreze cu diferite aplicatii, adecvate varstei lor. Prin aceasta functie, parintii controleaza si limiteaza accesul copiilor la continutul de pe smartphone. In optiunea Control Parental, poti alege ce anume vrei sa acceseze micutul tau.

De multe ori, in joaca lor cu gadget-urile, copii sterg diferite fisiere si informatii sau modifica setarile, astfel incat parintilor nu le ramane altceva de facut decat sa reseteze dispozitivele. In plus, nu de putine ori, copiii au acces la continut care nu este adecvat varstei lor. Samsung a creat Kids Mode luand in considerare tocmai aceasta nevoie, oferindu-le parintilor o platforma sigura pentru copiii lor, care au acum la dispozitie continut interactiv si educativ, dar in acelasi timp validat de parinti”. declara Ruxandra Stefanescu, Content Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Kids Mode le ofera copiilor o interfata prietenoasa si cinci aplicatii preinstalate: camera foto, galerie de fotografii, aplicatie pentru desenat, karaoke si aplicatie pentru redarea continutului video. Parintii pot instala si altele, in functie de preferintele lor si ale copiilor.

Pentru ca Samsung Galaxy S5 a fost dezvoltat si cu gandul la copii, pe langa functia Kids Mode, noul smartphone aduce si aplicatia locala educationala Moko si prietenii.

Creata special pentru prescolari, aplicatia contine jocuri educationale si povesti interactive, pentru a-i ajuta pe copii sa depaseasca temerile copilariei, precum singuratatea, intunericul sau frica de monstri. De asemenea, jocurile cu numere, de memorie, cu siluete si puzzle-urile contribuie la dezvoltarea abilitatilor copiilor si ii ajuta sa invete lucruri noi.

„In mod similar, Moko si prietenii le aduce [copiilor] povesti care sa ii ajute sa inteleaga si sa se raporteze la diferite tipuri de sentimente umane, spune Mira Niculescu, autoarea aplicatiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s