Teatrul Ion Creanga la Festivalul „Teatru, Strada si Copil”

Teatrul Ion Creanga revine la Festivalul „Teatru, Strada si Copil”, aducand pe scena doua dintre cele mai indragite spectacole din repertoriu.

Micii si marii spectatori sunt asteptati in Parcul Herastrau (intrarea Piata Charles de Gaulle), in Teatrul-cort special amenajat de Teatrul Tandarica.

Cele doua piese aduse de Teatrul Ion Creanga sunt:

„Un lup, o capra si trei iezi” : Duminica, 31 august, ora 18.00

Folosind procedeul de teatru in teatru, povestea clasica se intalneste cu lumea moderna, iar copiii se transforma in asistentii Povestitorului, construind impreuna o poveste interactiva.

Lumea de basm devine un loc de joaca pentru imaginatia micilor spectatori, in timp ce Lupul isi canta partitura pe ritm dance, Iezii fac primii pasi in premergator, Capra merge pe trotineta, iar Fierarul foloseste un instrumentar modern de subtiere a glasului.

Oare finalul povestii poate fi schimbat?

„Lumea lui Paparin” : Joi, 4 septembrie, ora 11.00

In statia Paparin, energicul si neastamparatul Tamino, care viseaza o lume fara colturi, si Alteia, fetita cu geamantanul plin de intrebari, se pregatesc pentru o calatorie care ii va purta – fara sa stie – spre aceeasi destinatie: universul unui mare si misterios inventator. Iar pentru a ajunge acolo tot ce trebuie sa faca este sa composteze… pelerina magica potrivita.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s