Pauza de animatie: Room on the Broom

Chiar daca nu poti ajunge saptamanal la cinema nu inseamna ca nu te poti bucura de filme frumoase acasa. Chiar si intr-o zi aglomerata poti gasi cateva minute libere in care sa vizionezi un scurtmetraj de animatie alaturi de copilul tau.

Recomandarea noastra de azi este „Room on the Broom” (Aventuri pe-o coada de matura). Chiar daca a fost realizata in 2012 (si nominalizata la premiile Oscar in 2014), noi am descoperit-o abia acum si ne-a incantat foarte mult.

Filmul este, de fapt, ecranizarea povestii pentru copii „Room on the Broom”, scrise de Julia Donaldson. Este aceeasi autoare care incanta o multime de generatii de copii cu povesti precum „Gruffalo”, „Puiul de Grufallo”, „Maimutica Bramburica” sau „Cel mai fain Urias din Oras”.

„Room on the Broom” e despre o vrajitoare usor zapacita si pisica ei loiala, care ajung sa imparta matura vrajita cu un caine, o pasare si o broasca. Animatia este foarte amuzanta si emotionanta si este narata in versuri (in stilul original si melodios al Juliei Donaldson) de catre actorul britanic Simon Pegg.

Filmul dureaza mai putin de 25 de minute si il poti urmari mai jos:

https://vimeo.com/192151597


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s