Patinoarul Telekom Arena cauta viitorii campioni la hochei pe gheata

Patinoarul Telekom Arena cauta viitorii campioni la hochei pe gheata

Patinoarul Telekom Arena, in colaborare cu Fundatia Ion Tiriac, organizeaza sambata, 20 mai 2017, o selectie pentru cursuri gratuite de patinaj.

Actiunea este adresata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani si se va finaliza cu incadrarea celor mai buni jucatori in echipele de juniori profesionisti de hochei infiintate de Fundatia Ion Tiriac si Telekom Arena, cu suportul sponsorilor.

Selectia desfasurata la Telekom Arena are drept scop indentificarea copiilor cu inclinatie spre practicarea patinajului, care sa beneficieze gratuit de cursuri de initiere in aceasta disciplina sportiva. Astfel, copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani sunt asteptati incepand cu ora 10:00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 12:45.

Copiii pasionati de hochei vor avea de parcurs un traseu complet al perimetrului patinoarului
Copiii pasionati de hochei vor avea de parcurs un traseu complet al perimetrului patinoarului

Cei mici vor fi evaluati de echipa de antrenori a patinoarului, formata din fosti jucatori de hochei de renume, cu performante recunoscute si antrenori de patinaj artistic, precum: Zsolt Kerekes, Danut Gigi Popovici, Ion Dimache si George Jusinian. Acestia sunt coordonati de Eduard Pana, profesor de educatie fizica, maestru emerit al sportului si antrenor emerit, fost component al echipei nationale de hochei si membru Hall Of Fame al Federatiei Internationale de Hochei pe Gheata. Proba va consta in parcurgerea unui traseu complet al perimetrului patinoarului.

Inscrierile se realizeaza prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro, pana joi, 18 mai 2017, in limita a 100 de locuri. Informatiile necesare sunt: numele si prenumele copilului; data nasterii; adresa de domiciliu; numele, prenumele, telefonul si emailul parintelui/reprezentantului legal.

Mai multe detalii privind actiunea, cat si formularul de inscriere se gasesc la adresa www.fundatiaiontiriac.ro/selectie.

Pentru ca participantii sa ajunga cu usurinta la Patinoarul Telekom Arena, cu ocazia desfasurarii selectiei, organizatorii asigura transportul gratuit pe traseul Bd. Aviatorilor, Bucuresti – Telekom Arena, Otopeni si retur.

Patinoarul Telekom Arena
Patinoarul Telekom Arena

„Patinoarul Telekom Arena a fost construit din dorinta de a promova in randul copiilor si tinerilor practicarea sportului, care este totodata şi obiectivul principal al Fundatiei Ion Tiriac. Pentru a sustine acest deziderat, initiem selectii prin care identificam copii cu inclinatie spre diverse discipline sportive. Telekom Arena si Fundatia Ion Tiriac organizeaza in prezent o preselectie pentru echipe de hochei, iar in viitor, in parteneriat cu Fundatia Olimpica Romana si Complexul Sportiv Ion Tiriac, vom anunta preselectii si pentru tenis si fotbal. Este esential pentru o societate sanatoasa ca cei mici sa fie educati si crescuti in spirit sportiv, iar acest lucru ar trebui sa devina o prioritate nationala pentru Romania”, a declarat Ion Tiriac, initiatorul proiectului Telekom Arena.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s