Ora de Alimentatie, seminar gratuit pentru parintii responsabili

Responsabilitatile parintilor sunt nesfarsite. Insa cea mai importanta dintre toate, mai ales in primii ani de viata, este alimentattia. De acolo porneste sanatatea copilului, din combustibilul pe care il oferim organismului lui sa creasca mare si frumos. Nu putem controla totul in viata copilului, dar putem controla ceea ce ii punem in farfurie. Si aici intervin specialistii invitati la Ora de Alimentatie, raspunzand dilemei parintilor: Ce punem pana la urma in farfuria copilului?

Astfel, miercuri, pe 26 iunie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Alimentatie, trei specialisti in alimentatie si pediatrie vor oferi parintilor informatii pretioase care sa ii ajute sa isi construiasca propriul manual de hrana sanatoasa si valoroasa, spre binele lor si, mai ales, al copiilor.

Seminarul va fi moderat de Ela Craciun, una dintre mamicile ancorate puternic in responsabilitatea unui parenting sanatos. Iar lectiile vor fi sustinute de specialisti bine pregatiti:

Lectia 1
Tainele diversificarii dezvaluite – Dr. Raluca Ghionaru – Medic specialist medicina de familie

Lectia 2
Tehnici eficiente pentru reducerea mofturilor – Alina Stoica, terapeut nutritionist

Lectia 3
Ce inseamna, de fapt, o alimentatie sanatoasa – Dr. Camelia Olteanu, Medic specialist in Nutritie si Dietetica, presedinte al Asociatiei Dieteticienilor si Nutritionistilor din Romania

Participarea la intalnire este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se fac online, aici.

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s