Obiceiuri inainte de ora de culcare a copiilor

Obiceiuri inainte de ora de culcare a copiilor

Stim cu totii ca, pentru un somn bun si odihnitor, fiecare din noi are nevoie de anumite ritualuri inainte de culcare, iar prichindeii nu fac exceptie. La Parinti de Pici, vorbim despre cele mai intalnite obiceiuri inainte de ora de culcare a copiilor.

Pentru un somn odihnitor, cei mici au nevoie foarte mult de o rutina clara; o baita, un masaj, o muzica linistitoare, o poveste (sau 2-3-5), plus multe imbratisari, mangaieri si pupici – cam asa suna ritualul de seara al multor familii cu copii mici.

Bineinteles ca fiecare familie are particularitatile ei – unii copii asculta povestile citite doar de mami, altii doar de tati, iar altii au nevoie de liniste. Orice ritual de somn ar avea micutul tau, e bine sa-l respectati, pe cat posibil, seara de seara.

Vrem sa aflam mai multe despre obiceiurile familiilor inainte de ora de culcare a copiilor, asa ca te invitam sa completezi un scurt sondaj de opinie. Iti ia mai putin de 5 minute sa raspunsi la intrebari, si o poti face pana pe 25 martie, cand vom incheia sondajul si vom premia 3 castigatori, oferind un Kit de Familie Itsy Bitsy. Completeaza sondajul accesand link-ul: https://goo.gl/yoEjjG.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s