Obiceiurile de culcare ale copilului tau

Obiceiurile de culcare ale copilului tau

Concursul s-a incheiat. Va multumim tuturor pentru raspunsuri! Pe baza lor, lucram la imbunatatirea orei de seara Itsy Bitsy FM.

Castigatorii concursului sunt:

  • Mariana Sovea – Suceava
  • Iuliana Mihai – Prahova
  • Alina Tatiana Gantoi – Bucuresti

La Itsy Bitsy FM, vrem sa iti oferim cele mai bune programe pentru tine si copilul tau. Ajuta-ne sa dezvoltam ora de seara in functie de nevoile si dorintele familiei tale, raspunzand la cateva intrebari, si poti castiga Kitul de Familie Itsy Bitsy.

Somnul copilului este unul dintre subiectele care ne intereseaza cel mai mult. In timp ce puiul tau doarme, i se dezvolta capacitatile cognitive, memoria, concentrarea si imunitatea. Ca urmare, inca de la ora de culcare, somnul copilului ar trebui sa fie unul odihnitor.

Pentru a sustine dezvoltarea tuturor micilor ascultatori, la Itsy Bitsy FM derulam un sondaj de opinie cu privire la obiceiurile lor de culcare. Astfel, vom putea transforma ora de seara intr-o experienta relaxanta si utila, pentru cei mici.

Mecanism concurs:

Perioada de desfasurare: 12-25 martie 2018.

Raspunde-ne la sondajul de opinie de mai sus si poti castiga Kitul de Familie Itsy Bitsy, format din: 2 cani („Cea Mai Buna Mama” si „Cel Mai Bun Tata”), 2 seturi caciulita si fular (unul roz si unul bleu), Caiet de Joaca, carte de colorat, creioane, carioci si afis Itsy Bitsy.


La finalul perioadei de desfasurare, vom extrage 3 castigatori, prin random.org, si vom anunta datele sondajului de opinie. Pentru mai multe informatii, te invitam sa consulti Regulamentul General.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s