O noua editie a Festivalului International „Puck” va avea loc intre 29 octombrie si 1 noiembrie, la Cluj-Napoca

Cea de-a 19-a editie a Festivalului International „Puck” va avea loc intre 29 octombrie si 1 noiembrie la Teatrul de Papusi „Puck” si in Parcul Central din Cluj-Napoca.

In cadrul acestei editii de pandemie vor sustine spectacole artisti de la Teatrul de Animatie Tandarica si Teatrul de Arte din Bucuresti, Teatrul „Princhindel” din Alba Iulia, compania Teatrul pe Roti din Arad, precum si clujenii de la AnimaArt sau Magic Puppet.

Evenimentul va mai cuprinde si momente muzicale si lansari de carte.

Teatrul de Arta din Bucuresti va aduce la Cluj spectacolul „Iepurele Alb”, adresat copiilor cu varsta intre 4 si 10 ani.

Cufarul fermecat
Cufarul fermecat

De asemenea, compania Teatrul pe Roti din Arad va prezenta vineri, 30 octombrie, de la ora 11:00, „Cufarul magic”, un spectacol pentru copii de toate varstele, muzical, vesel, interactiv, cu papusi si marionete, care aduce in fata publicului personaje simpatice si colorate.

Tot vineri, 30 octombrie, de la ora 16:00, Teatrul Prichindel din Alba Iulia va prezenta  spectacolul „Cine va pazi clopoteii?”.

Cine va pazi clopoteii
Cine va pazi clopoteii

Nu in ultimul rand, Teatrul Municipal din Baia Mare va aduce la Cluj joi, 29 octombrie, de la ora 16:00, spectacolul „Degetul Poznas” de Matei Visniec, in regia lui Radu Dinulescu.

Evenimentul va avea loc in Parcul Central din Cluj-Napoca.

Sambata, 31 octombrie, de la ora 16:00, la sediul Teatrului „Puck” este programat spectacolul „Joben”, al celor de la Magic Puppet.

Duminica, 1 noiembrie, de la ora 11:00, artistii clujeni de la Magic Puppet vor prezenta spectacolul „Mini omul de stiinta”.

Mini omul de stiinta
Mini omul de stiinta

Si tot duminica, 1 noiembrie, va fi prezentat spectacolul „Vasilache si Marioara”, al celor de la Teatrul „Puck”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s