Obezitatea la copii

Un copil supraponderal nu are nicio vina ca este supraponderal. Obiceiurile alimentare se invata din familie, iar in cele mai multe cazuri copilul supraponderal are si parintii supraponderali. Kilogramele in plus aduc probleme de sanatate si din acest motiv parintii ar trebuie sa fie atenti la alimentatia copilului, ca cel mic sa aiba 3 mese principale si 2 gustari. In ceea ce priveste alimentele consumate e bine sa evitam produsele procesate si sa consumam dulciuri cumparate. Mai bine sa invatam copiii sa manance o prajitura facuta in casa sau fructe. Cu cat mancam mai natural, cu atat mai bine, atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri. Un copil obez, va fi un adult cu probleme de sanatate.

Gabi Man, medic nutritionist, ne explica fenomenul obezitatii in randul copiilor, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s