Nu uita sa iei cu tine si bateriile vechi, la Scoala de SuperEroi! Baterel se va bucura!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi!

Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile: Spinner, Spark si Dj Dodi!

Invatam cum sa reciclam corect cu Baterel!

Ii asteptam la standul Baterel pe toti copiii care isi doresc sa invete cum sa recicleze si cum sa ajute mediul inconjurator!

Avem concursuri de colectare selectiva a deseurilor, concursuri de tip treasure hunt „Gaseste bateriile aruncate”, planse de colorat, concurs de tip „Ghiceste de cati ani au nevoie materialele pentru a se descompune?” sau reciclam impreuna cu cei mici.

Pe copiii ii mai asteapta o surpriza: un concurs de colectare baterii! Cine vine cu cele mai multe baterii uzate la Scoala de SuperEroi, castiga un voucher pentru rechizite.

Ii asteptam pe toti copiii cu multa bucurie si cu multe premii!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s