Mami si Bebe, targ online cu reduceri si cadouri pentru parinti si copii

Parintii sunt asteptati la Targul online Mami si Bebe, singurul eveniment 100% online dedicat ofertelor speciale de produse si servicii pentru parinti si copii.

Targul, ajuns la a cincea editie, este organizat de AmNascutAcolo.ro si se desfasoara pana pe 15 octombrie, exclusiv online.

Platforma targului este prietenoasa si plina de oferte cncepute special pentru acest eveniment: reduceri, pachete speciale si multe gratuitati. In plus, fiecare client al targului primeste cadouri din partea AmNascutAcolo.ro, Editura Integral si Liloo.ro.

Targul online Mami si Bebe este organizat de AmNascutAcolo.ro, site-ul pe care puteti citi mii de povesti reale despre nastere, scrise chiar de mamici. De peste 8 ani, acesta contribuie la o mai buna informare a gravidelor despre medici , maternitati, servicii medicale si experienta nasterii. 

„Incepand cu aceasta editie, Targul online Mami si Bebe se desfasoara pe o platforma dedicata, cu o grafica noua, moderna si usor de navigat. Timpul este pretios si faptul ca atat de multe oferte speciale pentru gravide, mamici si copii pot fi gasite intr-un singur loc, la un click distanta, este minunat si mai ales foarte util”, spune Roxana Andreea Rusu – Fondator AmNascutAcolo.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s