Cel mai tare show din Galaxie are loc pe scena Itsy Bitsy, la Scoala de SuperEroi!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le activeze! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi!

Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile: Spinner, Spark si Dj Dodi!

Descarca AICI programul si harta evenimentului!

Ca sa iti fie mai usor sa gasesti zonele si activitatile de la care nu vrei sa lipsesti, am pregatit:

Itsy Bitsy Show – cel mai tare show din Galaxie

Nu se putea altfel fara un super-spectacol la scena pentru micutii supereroi!
Pe langa eroii lor preferati – Itsy, Bitsy, Super Zapa, Spinner, Spark si DJ Dodi – pe scena Itsy Bitsy vor aparea cei mai indragiti artisti si cele mai populare grupuri muzicale.

De la ora 10:00, ne distram cu totii la scena, unde aducem artisti mari si mici, cantareti si dansatori, magicieni si scrimeri. Bineinteles, concursurile si premiile vor fi nelipsite.

Vor fi alaturi de noi: Grupul Crescendo, Corul de copii MeloritmOpera Comica pentru CopiiAcademia Campionilor, Magicianul VerdiniBallet Show Dance ArtTrupa Hi Ha Hu, corul de copii Sunetul Muzicii, Trupa de teatru MiniRiciiFive GymAcademia Andra Gogan si Andra Gogan, Grupul LilliputTrouble CrewElite Dance Studio, Grupul MinitonCristina si Gabriel Balan, corul de copii BimBamAcademia ContrapunctVictoria Dance StudioDeMoga MusicMagiciana Cristina Strecopitov, Federatia Romana de Scrima, DanceAct Studio.

Transmisiuni Live din Radiomobilul Itsy Bitsy

Marius Constantinescu, gazda emisiunii „Happy Music”, Catalina Popa si Andrei Iordache ii invita pe toti prichindeii care vin in parcul Lumea Copiilor pe 7 septembrie sa intre in direct la Itsy Bitsy FM chiar din radiomobilul Itsy Bitsy!

Mijoace de transport care ajung in zona parcului Lumea Copiilor

Urmatoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Parcul Lumea Copiilor:

  • Metrou: M2, M3 – Statia Tineretului si apoi 5 minute de mers pe jos;
  • Autobuz: 133, 313, 381;
  • Auto: parcare langa Palatul Copiilor, cu multe locuri disponibile.

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4.

Parteneri: AQUA Carpatica Kids, Aquafresh, BaterelBCR – Banca Comerciala Romana, BonduelleDanoninoEssilorJuland by OtiLEGONesquikOlympusRegina Maria – Reteaua Privata de Sanatate. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s