Cei mai mari medici de la Regina Maria si-au luat ajutoare pentru a-i scapa pe pitici de frici!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile: Spinner, Spark si Dj Dodi!

Cei mai mari medici si-au luat ajutoare pentru a-i scapa pe pitici de frici!

Una dintre cel mai des intalnite frici ale copiilor este frica de doctor. Cum apare frica de doctor? Multi parinti il ameninta pe copil cu doctorul sau cu injectia cand acesta face vreo nazbatie. Daca, pe langa aceasta, cel mic a avut si experiente traumatizante in ceea ce priveste interactiunea cu personalul medical, va fi foarte dificil sa mai intram cu el in cabinetul medicului.

Pentru a-i ajuta pe cei mici sa scape de teama de a merge la doctor, cei mai mari medici de la Regina Maria si-au luat ajutoare pentru a-i scapa pe pitici de frici!

Menirea medicilor este sa se asigure ca cei mici sunt sanatosi si pregatiti pentru etapele viitoare din viata lor. Asa ca parintii sunt asteptati alaturi de copiii lor la corner-ul Regina Maria de la Scoala de SuperEroi sa faca cunostinta cu ajutoarele simpatice ale medicilor si sa imbrace halate de doctori!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s