Noi evenimente organizate, in luna noiembrie, de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) organizeaza noi evenimente in luna noiembrie.

Doua dintre evenimente au loc pe 20 noiembrie la Oradea, la Hotel Double Tree, by Hilton.

E vorba de workshop-ul „Sanatate si traumatizare psihica”, sustinut de Diana Vasile, presedinte ISTT, intre orele 16:00-18:00, care va fi urmat de prelegerea „Traumele timpurii” & Proiectia documentarului „In Utero”, intre orele 18:30-21:00.

O noua prelegere sustinuta de Prof. Dr. Franz Ruppert la Bucuresti

De asemenea, Prof. Dr. Franz Ruppert revine la Bucuresti pentru a sustine o noua prelegere: Narcisism, Dependenta sau Identitate sanatoasa – Ce viata vreau EU sa traiesc?

Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie 2019, intre orele 18:30 si 20:30, la Hotel Ramada Nord, iar detalii despre participare se gasesc aici.

Prof. Dr. Franz Ruppert este psiholog, psihoterapeut cu o vasta practica privata si profesor universitar la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen din anul 1992. Sustine prelegeri si workshop-uri in multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatilor pe care le aduce constant asupra intelegerii psihicului si gratie rezultatelor muncii sale.

Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si a generat o noua maniera de lucru cu metoda Constelatiilor Propozitiei Intentiei. El este creatorul Teoriei Psihotraumatologiei Orientate pe Identitate.

Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, iar dintre cele mai reprezentative enumeram: „Splits in the Soul”, ”Symbiosis and Authonomy”, „Trauma, Fear and Love”, „Early Traumas”.

Mai multe detalii despre activitatea si evenimentele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei se gasesc pe istt.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s