Perseverenta ne-o antrenam, cu bucurie ne distram si superputeri deblocam cu SuperZAPA la Therme!

Sambata, pe 16 noiembrie, de la 14:00 la 16:00, SuperZAPA ii asteapta pe toti copiii la Therme, in zona Galaxy, sa isi antreneze superputerea perseverentei!

Perseverenta este o superputere care ii va invata pe cei mici cum sa nu se dea batuti atunci cand vor sa isi indeplineasca visurile. Alaturi de SuperZAPA ei descopera jocuri si activitati care aduc supereroii impreuna. Duminica petrecerea continua cu cele mai tari ateliere unde iti poti exersa puterile! Cei mici sunt asteptati sa participe la ateliere de jocuri de rabdare si perseverenta.

Distractia este in toi si in timpul saptamanii! Intre 11 si 17 noiembrie te asteptam cu cei mici in zona Galaxy sa adunati bratarile perseverentei si sa va pregatiti pentru intalnirea cu supereroul Itsy Bitsy preferat.

Colectioneaza bratarile cu superputeri!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Cei mici nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de mai multe premii pentru intreaga familie.

Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s