Masura si echilibru in alegerile alimentare. Interviu in tihna cu Amalia Enache

E firesc sa ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii nostri, atat din perspectiva alimentatiei, cat si a intregului stil de viata.

Jurnalista Amalia Enache se numara printre parintii care cred in masura si in echilibru cand vine vorba de alegerile alimentare pe care le face pentru fetita ei de 4 ani.

In cadrul unei discutii in tihna avute cu Irina Costache, medic pediatru, Amalia Enache a povestit despre cum se ghideaza in alegerea lucrurilor bune.

„Cred in masura si in echilibru si cred ca viata alaturi de un copil trebuie sa fie cat mai multa fericire si placere, nu o povara pentru parinte.”, spune Amalia Enache.

In privinta alimentatiei, jurnalista considera ca e destul de simplu sa faca alegerile potrivite, respectand anumite reguli. In primul rand, evita cat mai mult produsele ale caror ambalajele ies prea mult in evidenta.

In plus, este atenta ca alimentele pe care i le ofera copilului ei sa fie „cat mai bio”, cat mai naturale. Pentru ea este important ca ceea ce mananca „sa iasa dintr-un pamant, sa fie cules dintr-un copac, sa fie de la un animal”.

Dincolo de atentia pe care o acorda alegerii celor mai bune produse bio, asigurandu-se ca provin din surse naturale si sigure, jurnalista considera important ca aceste produse sa fie accesibile, sa le gaseasca usor si sa le poata cumpara direct de la magazin.

Urmareste mai jos interviul integral acordat de Amalia Enache si afla dupa ce se ghideaza atunci cand alege produsele bio: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s