Mamele plecate in strainatate

Uneori, sacrificiile pe care parintii le fac pentru familie sunt extrem de mari. La Psihotaclale, vorbim cu si despre mamele plecate in strainatate.

„E greu de imaginat momentul in care o mama pune in balanta iubirea si nevoile si argumentele si decide sa isi lase copilul si sa plece sa munceasca intr-o alta tara”, spune Cristina Trepcea.

Este, intr-adevar, o alegere grea, sfasietoare pentru familie, in general, si pentru copil, in special. Insa, cand vorbim despre munca peste hotare, lucrurile nu sunt doar in alb si negru. Sunt avantaje si dezavantaje tot timpul.

Fie ca ai fost pus(a) in aceasta situatie, fie ca ai trecut prin experiente asemanatoare, fie ca stii pe cineva care a plecat in strainatate pentru binele familiei, spune-ne povestea ta.

caseta telefon anonim 2Asteptam parerile tale pe aceasta tema, in rubrica de comentarii sau pe WhatsApp, la 0725.300.700.

Vrei sa asculti si alte subiecte dezbatute? Intra pe pagina Psihotaclale.


Un comentariu la „Mamele plecate in strainatate”

  1. am ascultat cu mult interes emisiunea dvs. dupa parerea mea lucrurile trebuie nuantate. cred ca este foarte important cat de prezent este parintele pentru copilul lui, in primul rand din punct de vedere emotional. eu cred ca distantele pot fi tinute „aproape” daca legatura dintre parinte si copil este o legatura autentica, asa ca distanța poate fi „imblanzita”. sunt foarte multi copii ai caror parinti sunt langa ei si cu toate astea, ei se afla in situatia de abandon; parintii lor nu sunt acolo pentru ei, chiar daca fizic sunt prezenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s