Copiii cuceresc Vestul Salbatic la Promenada

Mall Promenada ne invita la expozitia interactiva Kids in the Wild West. Iata ce ii asteapta pe micii cowboy in aceasta expeditie prin Vestul Salbatic.

Pana pe 3 aprilie 2016, intre orele 09:00 si 20:00, copiii intra in rolul de pionieri ai Vestului Salbatic, descoperindu-i secretele si istoria, prin activitati distractive! Timp de 45 de minute, micii aventurieri vor traversa un traseu special amenajat, in care vor descoperi o mina de aur, se vor duela cu banditii si multe altele!

Inca din primele minute ale experientei, copiii se vor costuma in cowboy sau indieni, pentru a se integra perfect in lumea western. Calatoria lor inedita incepe in Orasul din desert, unde vor descoperi obiceiurile locului si cum era organizat un astfel de oras.

Urmeaza aventura prin mina, unde copiii vor cauta aur si il vor extrage cu uneltele specifice – vor fi „detonari de dinamita” si vor avea la dispozitie vagoane pentru strangerea aurului.

Cu aurul strans, copiii isi vor putea cumpara un cal, trecand astfel la urmatoarea etapa a calatoriei: cursele de cai (extrem de populare in Vestul Salbatic).

harta Kids in The Wild WestUrmeaza focul de tabara al cowboy-lor, in jurul caruia se vor strange copiii si vor sta la povesti. Alaturi de oamenii locului, vor invata cantecele specifice si vor canta la muzicuta.

Calatoria continua cu satul indienilor. Micii exploratori vor intra intr-un cort traditional, unde vor descoperi cat mai multe despre triburile de indieni, civilizatia si obiceiurile lor.

Aventura se incheie cu dueluri cu pistoale de jucarie. Vizitatorii vor afla despre banditii din Vestul Salbatic si vor face poze cu afisele haioase Wanted.

Toti copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit in Aventura din Vestul Salbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheati de ghizi specializati, care vor raspunde la toate intrebarile celor mici. Expozitia Kids in the Wild West se afla la etajul 1, din Mall Promenada.

Biletul pentru eveniment este de 15 lei si poate fi cumparat de la Info Point, de la parter. Pentru grupurile organizate, de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 10 lei de persoana. Pentru a-ti programa o vizita, trimite un e-mail pe adresa rezervari@promenada.ro sau suna la numarul 0726.377.978.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s