Gasca Marinache – Aduc voia buna peste tot!

Iata o familie care stie ce inseamna sa lucreze in echipa, mereu cu zambetul pe buze si extrem de creativa. Este vorba despre familia… adica, gasca Marinache!

Maria si Petru Marinache, impreuna cu mama lor, sunt un exemplu perfect de bucurie in familie. Alaturi de ei, nu ai cum sa nu te distrezi! De fiecare data cand intrau in direct pe Itsy Bitsy FM, se zguduiau si antenele de emisie de la rasetele lor!

Cei doi copii ai gastii Marinache s-au imprietenit rapid cu toate personajele de pe frecventa copilariei, jucandu-se cu ei si invatand impreuna. Pe Itsy Bitsy FM, juniorii Marinache au invatat ca, fie pamantean sau pui de extraterestru, poti fi un copil vesel si creativ, responsabil, informat si din ce in ce mai bun.

“Iar noi, ca parinti, ne-am vazut copiii observand ca totul poate deveni posibil si am urmarit cum tot ce ne doream sa inteleaga de la noi ajunge la ei prin povestile de la radio”, povesteste mama Mariei si a lui Petru.

Pe de alta parte, gasca Marinache a adus bucurie si in familia Itsy Bitsy, lasandu-ne mereu mai zambareti dupa conversatiile cu membrii sai. Inca ne amintim cu drag de poezia pe care ne-au scris-o atunci cand Itsy Bitsy FM implinea 3 anisori:

„Noi la ceas aniversar,
Venim iar si iar si iar,
O urare, un pupic,
Pentru toti dam cate „un pic”.
Radem, plangem si visam
Cantacim dar si valsam.
Informatii si povesti,
Toate tu le intrunesti!
La Multi Ani! cu sanatate,
De la Gasca Marinache!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s