Little Art – noi ateliere pentru copii!

Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV) organizeaza o noua serie de ateliere pentru copii, desfasurate la Gallery, Leonida 9-11.

Intitulat Little Art, noul proiect porneste in luna octombrie 2015 si propune copiilor cu varste de peste 4 ani o noua calatorie in lumea artei.

Conceptul Little Art ii apartine Danei Dociu, fotograf si vice-presedinte ANAV, si se diferentiaza de alte cursuri de acest fel prin originalitatea conceptelor artistice dezvoltate (teme inspirate din arta unviersala) si prin accentul pus pe interactivitate si pe comunicarea dintre copii.

In cadrul acestui curs, copiii vor invata sa exploateze, sa foloseasca si sa combine diverse materiale si tehnici.

Pe langa imbunatatirea abilitatilor practice, copiii isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia si increderea in sine. Fiecare atelier va avea in spate o poveste, o tema, pe care copiii vor fi incurajati sa o dezbata si sa o îmbunatatească cu noi idei creative. La finalul fiecarei ore de curs, copiii isi vor prezenta lucrarea in fata colegilor, acest lucru avand ca scop incurajarea si dezvoltarea abilitatii de a vorbi in public. Pe langa partea practica, cei mici vor invata despre diversi artisti, vor vedea si comenta lucrarile lor.

atelieregalleryCursul cuprinde 8 module individuale, iar fiecare modul va dura 4 saptamani.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, trimite un e-mail pe adresa office@anav.ro sau suna la numerele 0743.024.387, 0720.334.411.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s