Liderul anului 2019 in implicare sociala

Liderii anului 2019 in implicare sociala

La cea de-a cincea editie a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi aducem recunoastere si premiem liderii care in ultimul an, si nu numai, au demarat si s-au implicat activ in programe si proiecte spociale in interesul copilului si familiei, au sprijinit cauze, idei si s-au lasat ghidati de dorinta de a schimba in bine societatea.

Liderii anului 2019 in implicare sociala sunt:

Catalina Surcel, Director Executiv Asociatia Telefonul Copilului

Catalina Surcel este director executiv al Asociatiei Telefonul Copilului, o mama implicata mult in sustinerea drepturilor copiiilor, protejarea lor impotriva oricarei incercari de incalcare a drepturilor lor, impotriva diverselor forme de abuz.

Ea a initiat si coordonat campanii de prevenire a bullying-ului cu multi ani in urma, pe fondul inregistrarii unui numar tot mai mare de solicitari de consiliere si indrumare din partea copiilor si adolescentilor la TELEFONUL COPILUI – 116 111.

A participat la grupul de lucru initiat de Itsy Bitsy pentru crearea legii de prevenire a bullyingului, iar in 2019, alaturi de colegii din asociatie a organizat Forumul National Anti-Bullying, a lansat petitia online „Fara frica, fara bullying!

Petitie pentru siguranta copilului tau la scoala!”, a continuat proiectul STOP BULLYING si a dus mesaju STOP BULLYING atat in atentia autoritatilor, cat si al copiilor, parintilor, profesorilor, mass mediei.

Melania Medeleanu, Mama MagiCAMP si Afterschool Clinceni

Melania Medeleanu, cunoscuta ca Mama lui MagiCAMP si initiatoarea Afterschoolului social de la Clinceni – Hero After School este o jurnalista dedicata proiectelor sociale in beneficiul copiilor de mai bine de 10 ani. An de an ea a fost sufletul taberelor pentru copii cu afectiuni oncologice, MagiCAMP, coordonatoarea proiectelor sociale sustinute de Asociatia MagicCAMP, fondata in 2014 alaturi de Vlad Voiculescu.

Dupa ce a coordonat una dintre cele mai emotionante si puternice campanii de strangere de fonduri, care a mobilizat peste 100.000 de oameni si-a vazut visul cu ochii in 2019, cand MagicHOME Fundeni si-a deschis portile in proximitatea Institului Oncologic Bucuresti pentru a sprijini familiile cu copii diagnosticati cu afectiuni oncologice, dar si cu alte boli cronice grave, arsuri, boli rare.

Ea este cunoscuta ca mama care se implica oricand in sprijinirea copiilor, indiferent cat este de grava situatia lor.

Paula Herlo, jurnalist, coordonator de campanii sociale

Paula Herlo este jurnalista la PRO TV din anul 1998, mama, initiatoare si coordonatoare a multor campanii sociale, dintre care “Tu stii ce mai face copilul tau?” a fost laureata cu Premiul Emmy, in 2008, la New York. Pe langa aceste numeroase campanii, in fiecare saptamana, alaturi de colegii ei spune “Romania, te iubesc!” intr-o emisiune de investigatii si reportaje marca Stirile PRO TV, tragand la nevoie semnale de alarma in cazul abuzurilor care implica si copii.

In anul 2019, Paula Herlo a sustinut activ proiectul „Noi facem un spital”, construirea Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania si alte proiecte sociale in beneficiul copiilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s