The Journey Intensive online – seminar online bazat pe metoda Calatoria

In weekend-ul 18-20 decembrie se desfasoara The Journey Intensive online, un seminar online bazat pe metoda Calatoria, fondata de Brandon Bays, experta la nivel mondial in domeniul sanatatii holistice.

Programul The Journey Intensive online este adresat celor care doresc sa se vindece sau sa-si imbunatateasca viata in domeniile sanatatii, relatiilor, eficacitatii si eficientei, carierei, abundentei, stilului de viata si auto-ingrijirii.

Seminarul online se va desfasura in limba engleza, dar va beneficia de traducere in limba romana pentru partile prezentate de Brandon Bays.

Partile in limba romana vor fi sustinute de Roxana Ioana Gabor-Iliescu, practician ‘Calatoria’ din 2014, cu o vasta experienta ca terapeut emotional.

Brandon Bays este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai dinamici, inspirationali si inovatori traineri din domeniul dezvoltarii personale si al vindecarii mintii si trupului.

Ea este cunoscuta pe plan international pentru munca sa radical transformatoare in domeniul vindecarii celulare, al bunastarii emotionale si al trezirii spirituale si este fondatoarea Metodei ‘Calatoria®’.

In ultimii 26 ani, Metoda ‘Calatoria’ s-a raspandit in intreaga lume si este acum disponibila in 48 tari. De asemenea, cartea sa bestseller Calatoria s-a vandut in peste un milion de exemplare in intreaga lume si a fost tradusa in 23 de limbi.

Mai multe detalii despre programul The Journey Intensive online si modalitatea de participare se gasesc aici.

Urmareste mai jos un interviu acordat de Brandon Bays in exclusivitate pentru Itsy Bitsy, in urma cu cativa ani:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s