Prima editie online a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2020

Educatia trebuie sa mearga mai departe in orice context, insa in Romania aceasta are nevoie de o mana de ajutor, astfel ca prima editie online a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2020 vine cu un apel de mobilizare catre toata Romania, pentru implicare in transformarea educatiei.

Pe 8 decembrie, la cea de-a patra editie a Galei Premiilor pentru Directorii Anului 2020, va fi construita LIVE o harta dinamica a retelei de companii care au puterea sa transforme educatia din Romania.

Evenimentul este adresat in premiera anul acesta tuturor celor care isi doresc sa participe activ la schimbare.

Scolile din Romania au nevoie de solutii care pot aduce un impact real. Pentru ca educatia sa mearga mai departe, serviciile profesionale, de mentorat si coaching, consultanta in IT si financiara sunt doar cateva dintre lucrurile de care este nevoie.

Pentru generarea unor resurse si solutii de modernizare a educatiei, implicarea fiecaruia este importanta, iar participantii la eveniment vor fi invitati in premiera sa se alature misiunii si vor afla mai multe despre cum se pot implica in acest demers.

Directori de scoli, premiati pentru performanta lor

„Pandemia globala a lasat 1 din 3 copii din Romania in afara sistemului de scolarizare si ne-a aratat cat de putin pregatiti suntem pentru era digitala in care traim. Prin urmare, rolul directorilor de scoala a devenit acum cu atat mai important in formarea generatiilor viitoare, insa acestia au nevoie de suport pentru a deveni cei mai buni mentori in comunitatile lor.” – Andreea Nistor, Director Executiv Asociatia pentru Valori in Educatie.

Directorii de scoli cu performante exceptionale vor fi premiati si anul acesta in cadrul evenimentului, iar inscrierea a fost deschisa tuturor directorilor care s-au implicat in transformarea educatiei si au implementat proiecte care au ajutat scoala sa mearga mai departe.

Participantii ii vor cunoaste pe cei care fac diferenta in scoli, dar vor afla si cum au reusit acestia sa continue invatarea in online in ultimele luni, cum au fost mobilizate resurse din business, ONG-uri si educatie pentru sustinerea directorilor in aceasta perioada dar si de ce implicarea ajuta la transformarea educatiei de maine in Romania.

Evenimentul va fi transmis live pe 8 decembrie, de la ora 17:30, iar participarea este gratuita. Invitatia poate fi consultata aici, iar agenda evenimentului poate fi consultata aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s