Itsy Bitsy Film Mania: Prinde ultimele proiectii din vacanta!

Itsy Bitsy Film Mania: Prinde ultimele proiectii din vacanta!

Mai sunt cateva zile de proiectii Itsy Bitsy Film Mania, la cinematografele Happy Cinema. Daca inca nu ai ajuns sa vezi selectia de filme gratuite pentru copiii de sub 12 ani, mai ai timp pana pe 31 august! Iata ce filme poti vedea si in ce orase.

Pentru ca vacanta de vara a copiilor sa fie vesela si colorata, in luna iunie au debutat proiectiile Itsy Bitsy Film Mania la cinematografele Happy Cinema din Bucuresti, Buzau si Focsani. Copiii cu varste de pana in 12 ani au putut sa vada gratuit o serie de animatii cu personaje mult iubite, precum: Albinuta Maya 2: Jocurile mierii, Paddington 2, Aventura piticilor, Incredibila poveste a perei uriase, Pe roti, Sus ancora!, Bigfoot Jr., Early Man: Tare ca piatra, Dragonul vrajit, Aventuri fara pereche, documentarul Romania neimblanzita, drama Wonder si filmul Strajerii.

A fost o vara frumoasa, care nu s-a incheiat inca! Aceste proiectii au loc de luni pana vineri, pana pe data de 31 august, asa ca tot de mai poti bucura de ele, alaturi de piciul tau.

Programul este disponibil aici https://www.happycinema.ro/program/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s