Idei de plan de cariera – cu Melina, 6 ani

Idei de plan de cariera – cu Melina, 6 ani

Fie pentru ca au gasit activitati care le plac foarte mult, fie pentru ca au in jurul lor oameni care ii inspira, unii prichindei stiu de la varste foarte fragede ce vor sa devina cand vor fi mari. Un bun exemplu este Melina care, la nici 6 ani, are deja cinci idei de cariera. Le descoperim pe toate impreuna, acum, la Meditatii pentru parinti.

O sa ma fac stomatolog, pentru ca imi place sa ma uit la dintii oamenilor si sa rezolv lucruri de la oameni”, este prima idee de cariera a Melinei. Are deja si un plan pentru a-i ajuta pe copii sa scape de frica de stomatolog. „O sa le zic ca o sa am grija si ca o sa fiu buna cu ei si ca n-o sa ii doara, o sa fiu blanda.

Dar Melina mai are si alte planuri de viitor, in caz ca nu merge treaba cu stomatologia. S-ar vedea cosmonaut, i-ar placea sa vorbeasca la radio si sa stea de vorba cu alti copii sau ar vrea sa fie instructor de inot sau de tenis.

[Vezi si alte planuri de viitor de la copii aici: Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? – cu Ioana, 9 ani]

Exista si o cariera care nu ii place? Da, anume cea de presedinte. „Pentru ca trebuie sa stau toata, toata si toata ziua la birou si o sa ma incalzesc!

Piciul tau ce vrea sa devina cand va fi mare?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s