International Premium School Of Bucharest si Gradinita Prietenii Mei la ZAPA Petrecere

International Premium School Of Bucharest si Gradinita Prietenii Mei la ZAPA Petrecere

Prietenii Itsy Bitsy au pregatit o multime de surprize pentru ZAPA Petrecere, Ultima Petrecere din Vacanta. La eveniment, impreuna cu International Premium School Of Bucharest si Gradinita Prietenii Mei, vom descoperi ca educatia poate fi si distractiva.

Ei ne vor invata sa privim numerele altfel, prin lectii interactive de matematica indiana distractiva, prin metode rapide de calcul aritmetic, ce au fost formulate cu mii de ani in urma de catre inteleptii hindusi, si sa coloram cu praf de marmura, realizand desene cu un efect incredibil de stralucitor, cu granule colorate fine, de marmura.

Pe langa matematica distractiva si desene cu praf de marmura, ne vom distra si cu alte activitati creative si artistice. De exemplu, vom invata tehnici artistice simple, cum ar fi o introducere in lumea origami-ului.

Daca vreti sa aflati mai multe despre prietenii nostri, INTERNATIONAL PREMIUM SCHOOL OF BUCHAREST este prima scoala de exceptie din sudul Bucurestiului, care isi deschide portile in septembrie, cu accent pus pe dezvoltare personala si profile vocationale: matematica-informatica; limbi moderne; discipline sportive.

GRADINITA PRIETENII MEI este cea mai mare gradinita particulara din sudul Bucurestiului, cu dotari de top (bucatarie proprie, laboratoare, piscina) in care joaca inteligenta reprezinta esenta abordarii.

Te asteptam la ZAPA Petrecere, Ultima Petrecere din Vacanta, in Parcul Lumea Copiilor, pe 8 septembrie, de la ora 10:00 la 20:00!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s