Hai la ZAPA Petrecere! Ultima petrecere din vacanta

Hai la ZAPA Petrecere! Ultima petrecere din vacanta!

Hai sa incheiem vacanta intr-un mare fel, cu cea mai tare petrecere, o ZAPA Petrecere! Pe 8 septembrie, ne intalnim in Parcul Lumea Copiilor. Noi venim cu muzica, jocuri, ateliere, concursuri, multe premii si Radiomobilul Itsy Bitsy, iar tu vii cu voia buna si povestile de vacanta!

Pentru ca am dat startul verii cu Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, vrem sa terminam vacanta cu acelasi chef de sarbatoare. Asa ca ti-am pregatit o ZAPA Petrecere, cu peste 10 ore de joaca si distractie!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – ZAPA Petrecere! Ultima petrecere din vacanta! – si ramai la curent cu toate noutatile!

  • Cand: pe 8 septembrie, de la ora 10:00 la 20:00.
  • Unde: in Parcul Lumea Copiilor (langa Palatul Copiilor).

Iata cu ce te intampinam:

Transmisiuni Live din Radiomobilul Itsy Bitsy

Itsy, Bitsy si Andrei, Super Zapa si Catalina, Ruxandra Rusan si Alex Zamfir ii invita pe copii la Radiomobilul Itsy Bitsy, de la ora 10:00 la 17:00. Cei mici sunt asteptati sa-si povesteasca cele mai tari amintiri din vacanta, in direct, de la microfonul din studioul pe roti.

Itsy Bitsy Show

De la ora 17:00, ne distram cu totii la scena, unde aducem artisti mari si mici, cantareti si dansatori, magicieni si scrimeri. Bineinteles, concursurile si premiile vor fi nelipsite.

Vor fi alaturi de noi: BimBam, bloggerita Ana Maria Mitrus si antrenori de scrima, Liliput, DaviDans, magiciana Cristina Strecopitov, Arpeggio Music School, Marian Ralea (Magi), Contrapunct, Fargolino, DeMoga Music Junior Camp si trupa Blana Bomba, impreuna cu trupa Tigru de Foc.

Activitati pentru toata familia

Pe tot parcursul celor 10 ore de distractie, copiii, parintii, bunicii si toti curiosii vor avea parte de o multime de activitati, pe aleile parcului: ateliere de art&craft, jocuri, prezentare de cluburi extrascolare (limbi straine, karate, dans, balet, sport, muzica, inteligenta emotionala etc), face painting, concursuri cu premii, muzica si dans, intreceri amuzante.

Vor fi alaturi de noi: Scoala de joaca, Antrenorul de joaca, PlaYouth, Picteaza 3D, Clubul Sportiv Akura, Lotus Club, Academia Campionilor, Oraselul Cunoasterii, MiniArtShow, Carnaval Party, Scoala de Teatru Qfeel, bloggerita Ana Maria Mitrus si antrenori de scrima, bloggerita Andreea Burdalescu, Learning Hub, UNICEF, trupa Fargolino, Asociatia SAMAS, Land of OZ, bloggerita Oana Vaideanu, KinetoBebe, Gradinitele Butterfly si multi altii.

Activitati distractive vor aduce si cei de la Avon, Banca Comerciala Romana, Dintica, Editura Nemi, English Kids Academy, Environ si Baterel, Gradinita cu program prelungit Prietenii mei si Scoala Gimnaziala International Premium School of Bucharest.

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – ZAPA Petrecere! Ultima petrecere din vacanta! – si ramai la curent cu toate noutatile!

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sector 4


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s