Distractiune pentru intreaga familie la Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Distractiune pentru intreaga familie la Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Lume, lume! Stimabili parinti! Lasati degraba ce entreprindeti si veniti intre 27 august si 2 septembrie, in Parcul Cismigiu, la o noua editie a Festivalului Bucurestii lui Caragiale – programatiune artistica dedicata reputatului dramaturg si cronicar al Bucurestilor de altadata.

Caci nu doar conitele si conasii sunt invitati sa se bucure de intalnirea cu personagiile din schitele lui I.L.Caragiale, care prind viata pe aleile celei mai vechi gradini a Capitalei, ci si tinerii scoleri si marineri, pentru care Teatrul Ion Creanga a pregatit fel de fel de mofturi si comédii amuzante. Spectacole de teatru, concerte si momente de improvizatie muzicala, un atelier de percutie si sesiuni distractive de karaoke, demonstratii de dans si acrobatii formidabile sunt doar cateva dintre activitatile care ii asteapta pe musteriii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani.

Vezi aici tot programul pentru copii, de la Festivalul Bucurestii lui Caragiale.

Nu lipsesc din program nici atelierele, cei mici avand ocazia sa isi exerseze indemanarea si creativitatea alaturi de Recreativo (pictura pe apa) si de mestesugarii Scolii de la Piscu (linogravura, olarit, pictura pe lut, tehnici de decorare a mastilor de pasla si jucariilor de lemn).

Accesul la toate evenimentele este liber.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro si pagina de Facebook a Festivalului Bucurestii lui Caragiale.

Vezi aici tot programul pentru copii, de la Festivalul Bucurestii lui Caragiale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s