A inceput prima liga de baschet 3x3 din Europa, Veranda 3x3 League

A inceput prima liga de baschet 3×3 din Europa, Veranda 3×3 League

Pe 10 mai, Veranda Mall si Sport Arena Streetball au dat startul primei ligi de baschet 3×3 din Europa, Veranda 3×3 League.

Fie ca vrei sa urmaresti un meci de baschet cu copilul tau, fie ca esti in cautarea unui loc in care sa faceti sport in familie, ai un nou motiv de bucurie, odata cu deschiderea terenului de baschet de pe terasa Veranda Mall.

Odata cu lansarea terenului, pe 10 mai 2017 a avut loc si deschiderea oficiala a evenimentului Veranda 3×3 League, o competitie de baschet pe mai multe categorii de varsta, in care s-au inscris aproape 60 de echipe.

Programul Veranda 3×3 League

Veranda 3×3 League are loc in perioada 10 mai – 22 iunie, pe terenul amenajat in aer liber, pe esplanada din fata mallului. Saptamana asta, va continua in zilele de joi si vineri, de la ora 18:00. Ulterior, etapele vor fi disputate in zilele de marti, miercuri si joi ale fiecarei saptamani, incepand cu aceeasi ora., programul oficial fiind afisat pe pagina oficiala de Facebook a competitiei, facebook.com/3x3League.

Primele meciuri din Veranda 3x3 League au dat startul unei veri pline de sarituri la cos
Primele meciuri din Veranda 3×3 League au dat startul unei veri pline de sarituri la cos

Printre categoriile de varsta inscrise in competitie se numara: Sub 23 (masculin), Open Masculin, Open Feminin, Mini 3×3 Masculin si Feminin (copii cu varsta pana in 12 ani), Baby 3×3 Masculin si Feminin (copii cu varsta pana in 10 ani).

„Odata cu Veranda 3×3 League dam startul unui proiect mai amplu, prin care ne propunem sa sustinem sportul si miscarea. Astfel, bucurestenii vor avea posibilitatea de a se bucura de terenul de baschet amenajat in aer liber pana la finalul lunii septembrie a acestui an.”, declara Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

In cadrul fiecarei etape, pe langa meciurile de baschet, vor avea loc si momente interactive cu spectatorii care vor fi invitati sa-si sustina echipele favorite si sa participe la concursuri antrenante, unde vor putea fi premiati.

Cele mai bune evolutii individuale vor fi rasplatite saptamanal cu titlul de MVP de etapa (cel mai bun jucator), urmand ca la finalul sezonului sa fie acordate trofeele pentru MVP, Best scorer (cel mai bun marcator), Best defender (cel mai bun aparator). Pentru premiile de sezon, voturile vor fi exprimate chiar de catre jucatorii participanti, fara posibilitatea de a alege dintre coechipieri.

Baschet pe tot parcursul sezonului cald, la Veranda Mall

Liga de baschet 3×3 este doar inceputul unui proiect dedicat tuturor pasionatilor de sport. Centrul comercial va pune la dispozitia bucurestenilor terenul de baschet, ce va ramane amplasat pe esplanada centrului comercial pana la sfarsitul lunii septembrie a acestui an.

In perioada sezonului cald, terenul va putea fi folosit in sistem Open Courts de catre iubitorii de baschet. Totodata, vor fi gazduite meciuri de baschet pentru copii, antrenamente sau alte activitati corelate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s