Incepe prima editie a turneului de hochei pe gheata Simona Halep Challenge

Incepe prima editie a turneului de hochei pe gheata Simona Halep Challenge

Patinoarul Tiriac – Telekom Arena va gazdui vineri, 15 iunie, prima editie a turneului de hochei pe gheata pentru copii Simona Halep Challenge.

Determinate de rezultatele rasunatoare ale Simonei Halep in cadrul editiei de anul acesta a Turneului de Tenis de la Roland Garros, unde aceasta si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei sale, fetele ce compun echipa de hochei pe gheata sustinuta de catre Simona au lansat provocarea la prima editie a noului turneu: Simona Halep Challenge.

Au raspuns pozitiv acestei provocari echipele din categoriile de varsta U6, U8 si U10 din cadrul a trei cluburi sportive din Bucuresti si toate echipele mixte si de baieti antrenate la Patinoarul Tiriac – Telekom Arena.

Astfel in competitia patronata de catre numarul 1 mondial, Simona Halep, vor intra vineri 15 iunie:

  • U6: Skoda si Husky Bucuresti.
  • U8: Simona Halep, Triumf Bucuresti, Steaua Rangers, Dedeman si Telekom.
  • U10: Triumf Bucuresti, Steaua Rangers, Allianz-Tiriac si Husky Bucuresti.

Simona Halep va fi prezenta personal la deschiderea oficiala a competitiei ce ii poarta numele pentru a incuraja echipa proprie, dar si toate celelalte echipe participante in concurs.

Tot in deschiderea turneului publicul va avea sansa de a urmari evolutia demonstrativa a Selectionatei U13 a Romaniei, prezenta la eveniment la invitatia echipei de hochei Simona Halep.

Fundatia Tiriac incurajeaza performanetele Selectionatei U13 a Romaniei prin sustinerea cheltuielilor de deplasare pentru participarea la Turneul International de hochei pe gheata Pee-Wee, Quebec, Canada 2019 – una dintre cele mai importante competitii internationale ale acestui domeniu sportiv.

De asemenea, Selectionata U13 va desfasura in perioada 15-17 iunie antrenamente la Patinoarul Tiriac – Telekom Arena.

Turneul Simona Halep Challenge 2018 este deschis publicului in limita locurilor disponibile.

Patinoarul Tiriac – Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona Bucuresti – Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s