Help Net a lansat Clubul Mamelor

Help Net a lansat astazi Clubul Mamelor, un program pentru viitoarele sau proaspetele mamici si copiii lor, recomandat si sustinut de Andreea Marin Banica.

Prin intermediul Cardului de Fidelitate Help Net, mamele vor avea acces in acest nou club exclusivist, creat special pentru a le oferi o serie de beneficii specifice femeilor care experimenteaza magia maternitatii.

Inscrierea in Clubul Mamelor se poate face in orice farmacie Help Net, la achizitionarea, in baza Cardului de Fidelitate, a unor produse pentru mama si copil in valoare de peste 100 lei, din lista celor selectionate.

Fiecare membra a clubului va intra automat in programele Help Net dedicate mamei si copilului, beneficiind astfel de o serie de avantaje: sfaturi de la farmacisti specialisti, promotii si de reduceri de pana la 20% la numeroase produse specifice si participari la evenimente pe teme despre sarcina, alaptare, nutritie si dezvoltare echilibrata, sustinute de cei mai buni medici si specialisti in domeniu.

In acest club pot intra si mamele care nu au inca un Card de Fidelitate Help Net, pentru ca acesta se elibereaza pe loc, in farmacie, prin simpla completare a formularului de card. Pe langa beneficiile inscrierii in club, doamnele vor beneficia in continuare si de reducerea de 5% oferita pe loc la achizitionarea oricarui produs (exceptia celor eliberate in regim compensat sau gratuit).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s