Ghid de cadouri pentru copii de 2 ani

Ghid de cadouri pentru copii de 2 ani

Exista o multime de daruri pe care prichindeii se vor bucura sa le primeasca. Daca nu stii ce sa alegi, la Parinti de Pici ti-am pregatit o serie de idei de cadouri pentru copii de 2 ani.

Jucarii, haine, carti, dulciuri… optiuni ai o multime cand vine vorba de cadouri, iar magazinele sunt pline, dar probabil stii deja ca nu toate alegerile pot fi inspirate cand vine vorba de copii mici.

„Eu tin minte ca, inainte sa devin mama, alegeam cu mare emotie cadourile pentru copiii prietenilor mei, nestiind daca jucariile pe care le iau o sa le placa, daca hainele o sa le vina sau daca fructele pe care le aleg sunt pe gustul lor”, povesteste Georgiana, mama de pici.

Cand vine vorba de cadouri de copii de 2 ani, jucariile sunt, bineinteles, prima optiune care ne vine in minte, dar varietatea ofertei s-ar putea sa-ti dea dureri de cap. In loc de masinute sau papusi sau jucarii zgomotoase, noi iti recomandam sa optezi pentru diverse jocuri si jucarii educative: seturi cu piese de construit, de asamblat sau de incastrat, puzzle-uri simple, din 2-3 piese sau jucarii de indemanare – cum ar fi cele cu piese de insurubat sau de insiretat forme.

Tot pentru piticii de 2 ani sunt foarte potrivite seturile de arta si creativitate – nu prea poti da gres oferind in dar acuarele si pensule, caiete de desen, carioci, plastilina moale sau chiar abtibilduri.

Descopera si alte idei de cadouri pentru copii de 2 ani, acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s