Plic-inimioara pentru felicitarile de 8 Martie

Felicitarile raman unul dintre cadourile clasice si mereu frumoase pe care mamicile le primesc in dar de la copii de 8 Martie. Fie ca e vorba de o felicitare-imbratisare sau de o felicitare cu flori din nasturi, mamele stiu sa aprecieze orice dar oferit de copiii lor. Noi credem ca vor admira chiar si plicurile in care primesc felicitarile, atata timp cat au fost facut tot de manutele copiilor.

Plicul-inimioara este foarte potrivit pentru ziua de 8 Martie si e foarte usor de realizat daca ai o coala de hartie si o foarfeca.

Ce ai de facut?

Inainte de a incepe sa realizezi plicul iti recomandam sa masori felicitarea pe care vrei sa o oferi. Noteaza dimensiunile si tine cont de ele atunci cand decupezi inima.

Dupa ce ai decupat-o, indoaie inspre interior capetele laterale ale inimii, dar asigurate inainte ca distanta ramasa intre margini e mai mare decat latimea felicitarii.

Impatureste apoi inima ca in imaginea de mai sus si vei obtine un plic simpatic si inimos in care poti oferi un martisor sau o felicitare de 8 Martie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s