Galaxii pictate pe frunze

Frunzele si castanele sunt cele mai interesante si mai accesibile materiale cu care te poti juca intr-o zi de toamna, antrenandu-ti creativitatea alaturi de cel mic. Din castane, de exemplu, poti face accesorii pentru pixuri si creioane, iar frunzele le poti folosi pentru a face bufnite simpatice sau diverse decoratiuni.

Frunzele pictate raman, insa, cele mai usor de realizat, pentru ca nu ai nevoie nici de instructiuni complicate, nici de materiale de lucru sofisticate. Nu subestima, insa, frumusetea frunzelor pictate. Iata ce minunatii de frunze galactice poti obtine cu doar cateva nuante de vopsea:

Daca vrei sa obtii asemenea frunze ai nevoie de:

  • vopsea acrilica de diverse culori: negru sau albastru inchis, albastru deschis, mov, rosu, alb.
  • bureti si pensule
  • frunze
  • servetele

Inainte sa incepi sa vopsesti frunzele sterge-le usor de praf cu un servetel. Ca sa obtii imaginea unei mici galaxii picteaza cate o parte a frunzei in una din culorile pregatite, apoi foloseste un buretel ca sa ajuti culorile sa se intrepatrunda.

Dupa ce s-a uscat vopseaua inmoaie o pensula in vopsea alba si stropeste frunzele cu ea, de la o distanta de cativa centimetri. Vei completa astfel peisajul spatial cu cateva stele albe. Frunzele sunt acum gata pentru a-ti decora casa!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s