Gala Itsy Bitsy 2019 – Lideri pentru Liderasi

Gala Itsy Bitsy 2019 – Lideri pentru Liderasi

Liderii de azi inspira generatia de maine, iar la Itsy Bitsy FM, recunoastem oamenii valorosi, care fac lucruri minunate in beneficiul copiilor, liderii dedicati si pasionati, interesati cu adevarat sa ii ajute pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile de leadership, pentru a reusi in viata. Tocmai din aceste motive, am creat Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi, care a ajuns la cea de-a patra editie!

Itsy Bitsy a devenit o comunitate a carei misiune este aceea de a-i ajuta pe copii sa isi implineasca potentialul, sa isi descopere pasiunile si punctele forte necesare pentru a-si implini vocatia.

„Primele persoane care ii influenteaza viata copilului sunt parintii, iar urmatoarele sunt cei care ii educa si modelele din societate. Cu cat acesti oameni sunt niste lideri de valoare, cu atat copiii vor avea sansa sa devina si ei la fel. Cu cat copiii au in jurul lor modele de succes, oameni de valoare care au reusit, cu atat increderea ca si ei vor reusi in viata va creste.”, Nadia Tataru, cofondator si director Itsy Bitsy

La Gala Itsy Bitsy, vom premia liderii care in 2018 au avut o contributie semnificativa in viata copiilor sau a parintilor in diverse domenii.

Cea de-a patra editie a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi, va avea loc pe 29 ianuarie 2019, de la 18:30, intr-un decor de poveste – castelul din inima Capitalei, „Le Chateau”.

Categoriile de premii de la Gala Itsy Bitsy 2019 – Lideri pentru Liderasi

Anul acesta vom premia:

Vezi aici cum s-a desfasurat editia de anul trecut:

Poti fi si tu parte din acest moment special! Cum? Urmarind conturile de Facebook si Instagram Itsy Bitsy FM, unde te vom tine la curent cu cele mai importante momente din timpul Galei!


Un comentariu la „Gala Itsy Bitsy 2019 – Lideri pentru Liderasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s