Fundatia Ion Tiriac si Telekom Arena au selectat primele echipe de hochei juniori

Fundatia Ion Tiriac si Telekom Arena au selectat primele echipe de hochei juniori

Reprezentantii Fundatiei Ion Tiriac si ai patinoarului Telekom Arena au prezentat vineri, 18 august 2017, primele doua echipe de hochei pe gheata pentru juniori, formate pe parcursul intaiului semestru de activitate a patinoarului.

Aproximativ cincizeci de copii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani formeaza cele doua echipe mixte, structurate pe grupe de varste astfel: grupa 7-9 ani si grupa 3-6 ani.

Membrii echipelor au fost selectati in urma cursurilor de initiere gratuite, puse la dispozitie de catre patinoarul Telekom Arena, in colaborare cu Fundatia Ion Tiriac inca de la lansarea proiectului. Criteriile de selectie au constat in demonstrarea constanta a unor aptitudini sportive pe parcurul ultimelor sase luni. Cele doua echipe beneficiaza de antrenamente gratuite cu nume relevante ale hocheiului romanesc si de echipamente de specialitate, ce le asigura formarea la un standard inalt de calitate.

Viitoarele selectii de copii pentru noi echipe de hochei

Conform planificarii realizate de catre reprezentantii Fundatiei Tiriac, o noua selectie va avea loc si in a doua jumatate a lunii octombrie 2017, cu scopul de a recruta juniori pentru echipele cu numerele cinci si respectiv sase gazduite de Telekom Arena. Detalii despre sustinatorii acestor noi echipe vor surveni pe parcursul lunilor urmatoare. La selectii se pot inscrie copii cu varsta de pana la 9 ani, indiferent de abilitatile pe care le stapanesc in sporturile pe gheata.

Odata cu redeschiderea patinoarului in luna august, in urma perioadei dedicate reviziei tehnice, gradinitele si scolile din Bucuresti si din localitatile limitrofe au posibilitatea sa inscrie grupe de prescolari si elevi din clasele 0-4 la cursurile gratuite de initiere. Acestea se desfasoara atat in vacante, cat si pe parcursul anului scolar.

Pentru a facilita accesul la Patinoarul Telekom Arena, Fundatia Ion Tiriac a anuntat ca pune la dispozitia publicului larg un autocar dedicat, care va efectua zilnic curse intre zona de nord a Bucurestiului – Telekom Arena (Otopeni) si retur. Autocarul are o capacitate de 52 de locuri pe scaune, este usor de recunoscut si circula conform programului de mai jos:

Statia City Tour – Charles de Gaulle

Statia RATB – Casa Presei

Sosire Patinoar Telekom Arena

Retur Patinoar – Bucuresti

Luni-Vineri

(initiere copii)

12:15

12:25

13:00

15:00

Sambata (public larg)

10:15

10:25

11:00

12:40

Duminica (public larg)

17:15

17:25

18:00

19:40


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s