Felicitari cu cravata pentru tatici

Daca in prima duminica din luna mai le-am urat mamicilor „La Multi Ani!” cu ocazia Zilei Mamei, in a doua duminica din luna mai le vine randul tatilor sa fie sarbatoriti, pentru ca este Ziua Tatalui.

O felicitare haioasa si eleganta, in forma de camasa cu cravata, va bucura si emotiona orice tatic, mai ales cand va vedea ca e realizata chiar de cel mic.

Materiale necesare:

  • Hartie cartonata colorata
  • Hartie alba (simpla sau cartonata)
  • Foarfeca
  • Rigla
  • Lipici
  • Carioci sau creioane colorate
  • Optional: cativa nasturi

Ia o coala de hartie cartonata colorata si traseaza cu rigla o linie dreapta pe latime, la 2-3 centrimetri de unul din capete. Decupeaza apoi pe linia desenata cate 3 centimetri din fiecare margine, astfel incat sa ramana intre cele doua taieturi o distanta de 5-6 centimetri.

Indoaie marginile fasiilor decupate pe jumatate inspre interiorul colii, pana cand se unesc varfurile. Vei obtine, astfel, un elegant guler de camasa. Restul colii de hartie a devenit, astfel, camasa-felicitare de oferit taticului in dar, insa nu inainte de a o “accesoriza” cu o cravata.

Pentru asta ai nevoie de o bucata de hartie alba, pe care sa o decupezi in forma unei cravate in miniatura (ai grija sa fie putin mai ingusta decat latimea “camasii”). Ataseaz-o de camasa cu putin lipici si invita-l pe cel mic sa o personalizeze cum doreste, folosind carioci si/sau creioane colorate.

Dupa ce ai lipit cravata lipeste si varfurile gulerului de coala de hartie. Poti chiar sa lipesti cate un nasturel pe colturile gulerului, daca vrei.

Completeaza felicitarea cu o urare frumoasa si asteapta Ziua Tatalui pentru a o oferi in dar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s