Atelierele Fast SuperCoders – cu Orange, copilul tau isi programeaza singur viitorul

Stiati ca in 2030, 85% dintre meseriile care vor exista  nu au fost inca inventate, precizeaza un studiu recent facut de Dell Technologies. In Romania deja exista semne ale viitorului foarte apropiat, in industriile de varf -precum tehnologia informationala (IT) -dar si in domeniile traditionale, precum agricultura. Ofertele viitoare de locuri de munca vor fi strict legate de tendintele care schimba lumea de azi. Majoritatea estimarilor actuale ne arata ca peste 10% dintre locurile de munca actuale vor fi automatizate in urmatorul deceniu.

Arhitect de realitate augmentată sau coordonator de roboți?

Abilitațile digitale vor fi esențiale pentru ca noua generație să fie pregătita pentru meseriile viitorului.

Elevii claselor IV-VII sunt invitati sa descopere universul fascinant al programarii si sa faca primii pasi spre crearea propriului joc animat in cadrul atelierelor gratuite de programare Fast SuperCoders, oferite de Orange. Atelierele au loc in Orange smart shop-urile din 12 orase, intre 23 septembrie si 9 octombrie, in cate doua sesiuni in fiecare magazin – intervalele 10.00-12.00 si 15.00-17.00.

Folosind blocuri de cod, algoritmi, bucle, copiii il vor programa pe robotelul Cody astfel incat sa rezolve labirinturi. Cu cat vor folosi mai puține resurse pentru a-si indeplini misiunea, cu atat Cody va castiga mai multe puncte si extra-puteri, transformandu-se in SuperCody.

Iata cateva motive pentru care sa-ti duci copilul la Fast Super Coders:

  • micii cursanti primesc recomandari de alte platforme online si de beneficii ale universului online pentru a-si continua explorarea mai departe, acasa.
  • peste 550 de copii au participat la primele doua editii ale atelierelor Fast SuperCoders. O parte din absolvenții atelierelor au participat in 2017 si in 2018 la Concursul national SuperCoders, castigand locuri in Academia online SuperCoders, unde si-au aprofundat cunoatintele de programare si au fost recompensati cu premii. Participantii de anul acesta vor avea aceeasi oportunitate, inscrierile in concurs urmand sa fie deschise in luna noiembrie.


Asculta PODCASTUL realizat de cele doua personaje in matinalul Itsy Bitsy Neata.

In podcastul sustinut de Orange, Itsy si Bitsy vor afla de la cei mici care sunt meseriile viitorului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s