Miniricii revin pe scena cu patru spectacole de teatru pentru copii

Miniricii revin pe scena in aceasta toamna cu patru spectacole pentru copii intre 2 si 12 ani: Miniricii in Aventurile lui Apolodor, Copacul InteleptPune-ti o dorinta si Minunata viata a papusilor. 

Primele reprezentatii ale spectacolelor pot fi vazute la Teatrul InDart, astfel:

  • Copacul Intelept: 28 septembrie, 12 octombire
  • Aventurile lui Apolodor: 6 octombrie, 19 octombrie
  • Pune-ti o dorinta!: Premiera-29 septembrie, 13 octombrie si 26 octombrie

In Copacul Intelept, Timmy, chitaristul trupei Minicirii, ramane fara inspiratie si nu poate sa-si termine cantecul. Afla despre Copacul Intelept unde, odata ajuns, sigur ii va reveni inspiratia. Porneste astfel intr-o calatorie aventuroasa si se confrunta cu diverse situatii desprinse din fabule celebre: greierele si furnica, leul si maimuta, vulpea si strugurii, de-a lungul careia va afla despre prietenie, despre cum sa-i ajute pe cei din jur, sa nu-si atribuie merite false, sa nu subestimeze pe nimeni.

In Aventurile lui Apolodor, celebrul pinguin imaginat de Gellu Naum intrerupe premiera spectacolului de la circ, renuntand la rolul principal pentru ca doreste sa se intoarca acasă, in Labrador. Mistuit de dorul locurilor natale, reconstituie o calatorie imaginara plina de peripetii, pentru a-si regasi familia. El descopera, insa, ca ”acasa” este acolo unde sunt cei dragi.

In Pune-ti o dorinta, trei copii se intalnesc in fiecare dupa-amiaza la casuta din copac. Acolo se distreaza de minune pentru ca acolo nu au limite. Fiecare reprezinta personificarea unui sentiment: Fericirea, Veselia, Nostalgia. In grupul lor soseste Frica, un copil speriat, rasfatat, inhibat care descopera cat de minunat este sa-ti dai frau liber imaginatiei, sa te joci si sa fii liber! Dorintele lor par ciudate, dar sunt adevarate aventuri pline de umor si imaginatie. Oare Frica va putea face parte din grupul lor?

Mai multe detalii despre spectacolele jucate de trupa Miniricii se gasesc pe miniricii.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s