Replica autentica din piese LEGO a clasicului Bugatti Chiron ajunge in Romania!

Cu putina imaginatie poti construi orice, exact ca in realitate! Chiar si o supermasina! Replica autentica din piese LEGO® a clasicului Bugatti Chiron, ajunge si in Romania.

Faimosul bolid alcatuit exclusiv din piese LEGO va fi expus in perioada 26 septembrie – 2 octombrie in showroom-ul E-MAG, din Baneasa Shopping City, unde va putea fi admirat in toata splendoarea!

Acum mai bine de un an, sub sloganul „Build for real”, divizia LEGO® TECHNIC™ a construit un Bugatti Chiron la scara 1:1, complet functional, din peste un milion de piese si cu 5,5 kW sub capota. Impresionant, nu-i asa? O masina din piese LEGO complet functionala, care poate atinge o viteza de 20 km/h. Bolidul a fost chiar testat pe aceeasi pista Ehra Lessien din Wolfsburg, Germania unde a fost condus pentru prima data modelul original Bugatti Chiron de catre Andy Wallace, pilot de teste Bugatti si invingator in cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Acum faimoasa replica 1:1 a supermasinii Bugatti Chiron din piese LEGO, care a facut turul mai multor evenimente, printre care si Salonul Auto de la Paris, poate fi admirata si in Romania, in showroom-ul E-MAG din Baneasa Shopping City, unde va fi expusa pana pe 2 octombrie.

Setul LEGO Technic Bugatti Chiron se gaseste in magazinele LEGO!

Prichindeii pasionati de masini si caramizi LEGO pot construi la randul lor o replica ceva mai mica a celebrului bolid cu ajutorul setului LEGO® TECHNIC™ Bugatti Chiron 42083, format din aproape 3.600 de piese.

Modelul masoara 56 centimetri in lungime si are o inaltime de 14 centimetri si este dotat chiar si cu o cutie de viteze Technic cu 8 trepte, schimbator de viteze mobil si volan cu emblema Bugatti!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s