Experimente pentru copii, la Cea mai mare Lectie de Stiinte

Experimente pentru copii, la Cea mai mare Lectie de Stiinte

Cum faci stiinta mai atractiva pentru copii? Raspunsul il ofera Bayer, prin concursul national de experimente pentru copii, Cea mai mare Lectie de Stiinte”. Afla mai multe despre competitie, la Meditatii pentru parinti.

Cea mai mare Lectie de Stiinte este un concurs national, pentru copiii cu varste intre 6 si 12 ani, prin care elevii pot descoperi cat de frumoasa si interesanta este stiinta. „Este in clase, in manuale, dar vrem sa o aducem aproape de sufletul copiilor”, spune Ruxandra Pirojoc, director de comunicare Bayer Romania si Bulgaria.

Iar cel mai usor mod prin care poti aduce stiinta mai aproape de sufletul celor mici este prin experimente pentru copii. Mai multe despre concurs poti afla de la Ruxandra Pirojoc, acum, la Meditatii pentru parinti.

Cum ne jucam cu experimente pentru copii

Competitia organizata de Bayer ii provoaca pe elevi sa isi prezinte experimentele din clasa, pentru sansa de a castiga un echipament de stiinta pentru scoala lor.

Echipele de mici cercetatori inca se mai pot inscrie, intrucat extragerea se face pe 8 mai. Inscrierile se fac pe site-ul Bayer.

Concursul de experimente pentru copii face parte din proiectul Laboratorul de Stiinte Bayer, inceput inca din 2014.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s