Laboratorul de Stiinte Bayer: Ce sa ii spui doamnei invatatoare cu prima ocazie

Ce sa ii spui doamnei invatatoare cu prima ocazie

Suntem de acord ca scoala nu trebuie sa fie un chin si nici un instrument de pedeapsa, nu-i asa? Ati auzit deja despre modelul de scoala finlandez sau suedez, de pilda, in care copiii nu doar ca nu sunt impovarati de teme si responsabilitati, dar in care elevii afla despre viata si lumea inconjuratoare prin joaca, in timp ce se catara in copaci, observa sau experimenteaza. Copiii sunt fericiti si asa isi consolideaza un unghi sanatos prin care privesc tot ceea ce ii inconjoara, transformandu-se in adulti capabili sa se bucure de viata si sa inoveze. Cand copiii sunt fericiti, parintii simt ca misiunea lor este pe drumul cel bun. Este ceea ce ne dorim si noi aici, nu-i asa?

Daca ai convingerea ca scoala poate face echipa de 10(zece!) cu joaca chiar aici in Romania, si ai un kinder cu varsta intre 6 si 10 ani, semnaleza-i dascalului sau ca exista o oportunitate de a face o ora cool despre stiinta impreuna cu cei mici si, bonus, de a castiga un premiu interesant si important pentru clasa.

„Cea mai mare Lectie de Stiinte”: suna sofisticat, dar e cat se poate de simplu si interesant. Iata tot ceea ce trebuie sa stiti despre competitia care incepe pe 2 mai:

  1. Orice dascal care corodoneaza clase cuprinse intre nivelul Pregatitor si clasa a IV-a este invitat sa planifice in perioada 2─8 mai 2017 o zi si o ora la care elevii sa vina pregatiti pentru cea mai distractiva ora de stiinte! Parintii ii pot sprijini pe micuti cu materialele necesare discutate impreuna cu doamna invatatoare 
  2. Profesorul coordonator realizeza la clasa, alaturi de cei mici, o activitate stiintifica la alegere, individuala sau de grup. Le-ar placea celor mici sa vada cum arata o ploaie multicolora din nori de spuma sau cum poti obtine zapada in farfurie, nu-i asa? Perfect! Stiinta poate fi atat de distractiva pentru copii!
  3. Cateva imagini care sa surprinda activitatea realizata sunt asteptate, alaturi de datele de contact ale profesorului corodonator, pe site-ul www.baylab.bayer.ro, in sectiunea “Cea mai mare Lectie de Stiinte”. Asigurati-va doar ca imaginile au fost incarcate in intervalul 2 mai, incepand cu ora 9:00 ─ 8 mai, ora 19:00!

Urmariti impreuna pe website rezultatele extragerii ce va avea loc pe 8 mai 2017, in cadrul evenimentului de lansare a Laboratorului de Stiinte Bayer, sa vezi daca sunteti castigatorii competitiei.

Daca a fost fun si am deschis apetitul, vino in Laboratorul de Stiinte Bayer, in perioada 8-19 mai, sau continua chiar tu acasa. Educatia este ceea ce se intampla la scoala, dar este si ceea ce continuam acasa. Putem obtine schimbarea in educatia copiiilor nostri daca ne implicam chiar noi, individual.

Incurajeaza inscrierea la Cea mai Mare Lectie de Stiinte si fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in jurul tau!

Mai multe detalii despre competitie si despre evenimentul Laboratorul de Stiinte Bayer sunt disponibile pe www.baylab.bayer.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s