Educatie conectata: scoala in 2020 – conferinta online despre intoarcerea la scoala

Pe 9 si 10 septembrie se va desfasura conferinta online „Educatie conectata: scoala in 2020„, organizata de Kinderpedia.

La eveniment participa experti si lideri din domeniul educatiei, precum Anca Nedelcu, Claudia Chiru, Oana Mosoiu si Oana Moraru. Ei vor duce in discutie modele si practici de a integra tehnologia in triunghiul copil-parinte-dascal, pentru a aduce beneficii solide si a oferi solutii sustenabile pentru o educatie de calitate pe termen lung.

Sesiunile din cele doua zile sunt dedicate profesorilor, directorilor de scoala si gradinita, parintilor si tuturor celor implicati in procesul educational si interesati de modul in care tehnologia poate sustine dezvoltarea educatiei si implicit a societatii in ansamblu.

Conferinta va avea loc online, pe platforma Zoom, miercuri si joi, 9 si 10 septembrie, de la 16:30 iar participarea este gratuita, pe baza de inscriere, pe pagina evenimentului.

In prima zi a evenimentului, Anca Nedelcu, prodecan la Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei, va aborda implicarea tehnologiei in procesul educational si eficienta unui model hibrid de invatare, online si offline.

Claudia Chiru, profesor in invatamantul primar si fondatoare SAGA Kid, va pune in discutie modul in care cadrele didactice pot folosi creativitatea si metodele inedite in actul educational.

Pentru a oferi o abordare cat mai cuprinzatoare asupra educatiei, integrand perspective diverse, prima zi de conferinta cuprinde si un panel dedicat directorilor de scoala.

Lideri recunoscuti din domeniul educatiei publice si private vor dezbate aplicarea noilor norme Covid-19, la inceput de an scolar, cum vor impacta acestea procesul educational si perspectivele dezvoltarii educatiei pe termen lung.

Pe 10 septembrie, Oana Mosoiu, Lector universitar, doctor in stiintele Educatiei  Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei, va vorbi despre modul de implicare al familiei procesul de invatare.

In continuare, Oana Moraru, expert in educatie, va prezenta modele si tactici prin care dascalii pot motiva si antrena copiii sa invete cu placere si responsabilitate, atat in mediul online, cat si la clasa.

Cea de-a doua zi a conferintei se va incheia cu un panel dedicat parintilor. Bloggeri de parenting recunoscuti si apreciati in comunitatile lor vor discuta despre provocarea revenirii la scoala in siguranta, dar si despre oportunitatile si barierele pe care le ridica folosirea tehnologiei in procesul de invatare.

Panelul va fi moderat de bloggerul Alex Zamfir si le va mai avea in componenta pe Cristina Otel, trainer, coach si blogger, Gabriela Maalouf, doctorand in psihologie, psiholog si consilier scolar, si pe Diana Vijulie, psiholog si blogger.

Inregistrarea la conferinta se face aici, iar detalii suplimentare despre conferinta se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s