Editura Litera a lansat primul roman din seria Descendentii

Insula Pierdutilor este primul roman din seria Descendentii. Sta la baza filmului Descendentii, care se va lansa in Romania pe TV in luna septembrie, la Disney Channel.

Prezentarea povestii:

Cu douazeci de ani in urma, toti raufacatorii au fost alungati din regatul Auradonului, pe Insula Pierdutilor, un loc intunecat si infricosator, protejat printr-un camp de forta care ii impiedica pe locuitori sa plece. Lipsiti de puterile lor magice, ticalosii traiesc acum complet izolati si uitati de lume.

Dar in Fortareata Interzisa sta ascuns Ochiul Dragonului: cheia spre adevaratul intuneric si singura speranta de scapare a raufacatorilor. Doar cei mai isteti, cei mai rai si mai vicleni talhari il pot gasi. Cine vor fi aceia?

Porniti in cautarea Ochiului Dragonului, cativa copii de pe Insula Pierdutilor sunt dovada ca poti sa fii bun chiar daca provii dintr-o familie malefica.

Personajele principale:

Malefica, Stapana Intunericului

Auto-proclamata conducatoarea insulei, Malefica nu tolereaza nimic mai prejos decat raul in stare pura. Are putina vreme pentru supusii sai, care inca nu stapanesc viata fara magie. Singura ei preocupare este plecarea de pe Insula celor Pierduti.

Mal

La saisprezece ani, fiica Maleficei e cea mai talentata eleva din Palatul Dragonului, devenita cunoscuta mai ales pentru urzelile sale malefice. Iar cand aude despre cautarea Ochiului Dragonului, Mal crede ca aceasta ar putea fi sansa ei de a dovedi ca e cea mai cruda din tara…

Evie

Scolita ani intregi la castel, Evie, fiica Reginei celei Rele nu stie cum merg lucrurile in Palatul Dragonului. Dar invata repede, mai ales dupa ce cade victima prea multor farse facute de Mal.

Jay

Ca fiu al lui Jafar, Jay are numeroase talente, furtul si minciuna fiind doar doua dintre ele. De cand se stiu, Jay si Mal sunt atat dusmani, cat si prieteni, iar el n-are de gand sa rateze calatoria facuta in cautarea Ochiului Dragonului.

Carlos

Fiul Cruellei de Vil poate ca nu e cel mai curajos dintre toti, dar cu siguranta da dovada de istetime. Inventia lui ar putea fi exact ceea ce le lipsea pentru a gasi Ochiul Dragonului si a pune capat definitiv exilului lor.

Despre autoare

Melissa De La Cruz este autoarea a numeroase romane printre care se numara seriile The Ring and the Crown si The Witches of East End si cele mai bine vandute carti din seria Blue Bood: Blue Bloods, Masquerade, Revelations, The Van Alen Legacy, Keys to the Repository, Misguided Angel, Bloody Valentine, Lost in Time si Gates of Paradise. Ea locuieste in Los Angeles, impreuna cu sotul si cu fiica ei.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s