Echipele de hochei U8 si U10 sustinute de Fundatia Tiriac ajung la competitiile de juniori din Ungaria si Italia

Echipele de hochei U8 si U10 sustinute de Fundatia Tiriac ajung la competitiile de juniori din Ungaria si Italia

Pentru a incuraja eforturile si performantele celor mici in sportul pe gheata, Fundatia Tiriac sustine participarea echipelor proprii de hochei juniori U8 si U10 la o serie de competitii programate sa se desfasoare in Ungaria si Italia, in perioada 30 august – 9 septembrie 2018.

„Ne bucuram sa le oferim tinerilor jucatori de hochei sustinuti de Fundatia Tiriac experienta participarii la competitii in afara granitelor. Intalnirea cu alte echipe de juniori de la nivel european este o etapa utila si necesara in procesul de formare a tinerilor nostri sportivi si va contribui la performantele lor viitoare in sportul pe gheata. Aceasta experienta este posibila cu spijinul Telekom, Dedeman, Allianz-Tiriac si al Simonei Halep, parteneri ai patinoarului Tiriac –Telekom Arena, caroara le multumesc, si cu aceasta ocazie, pentru sustinere”, a precizat dl. Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Delegatia Fundatiei Tiriac este formata din patru echipe de hochei juniori, organizate pe categoriile de varsta U8 si U10. Meciurile programate in cadrul turneului se desfasora in Ungaria, la Budapesta, in 30 august si in Italia, la Alleghe, Assiago, Baselga di Pine, Cortina d’Ampezzo, Cavalese si Egna, in intervalul 1 – 9 septembrie a.c.

Cei aproximativ 40 de sportivi juniori care participa la meciurile din Ungaria si Italia se remarca prin rezultatele de exceptie obtinute in cadrul echipelor Telekom, Dedeman, Allianz Tiriac si Simona Halep la competitiile interne de hochei pe gheata. Aceste performante au fost atinse prin disciplina si consecventa pe care acesti copii le-au demonstrat de-a lungul sesiunilor de pregatire sportiva, sub atenta indrumare a atrenorilor Fundatiei Tiriac, in cadrul programului derulat la patinoarul Tiriac – Telekom Arena.

Telekom Arena este un proiect unic, deschis 11 luni pe an, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s