Conferintele EKA: Copilul meu si tehnologiile. Oportunitati si riscuri

Tehnologiile sunt parte din viata tuturor, adulti si copii – e un adevar pe care nu-l putem contesta. Desi ne ofera o multime de oportunitati de comunicare, dezvoltare si relaxare, tehnologiile aduc in viata noastra si riscuri, cu atat mai mari cu cat varsta utilizatorilor este mai mica.

Despre aceste aspecte ale relatiei cu tehnologia poti afla la conferinta „Copilul meu si tehnologiile. Oportunitati si riscuri”,  organizata de English Kids Academy (EKA) pe 15 septembrie, intre orele 10-13, la Hotel Sheraton din Bucuresti.

Evenimentul va fi prezentat de Virgil Iantu si va avea invitati specialisti in educatie, securitatea informatiei si neurologie, pregatiti sa raspunda la intrebari care preocupa orice parinte responsabil:

  • La ce varsta poate incepe bebelusul meu sa se uite la televizor?
  • Este in regula pentru un copil de 1-3 ani sa se joace pe tableta?
  • Este o legatura intre jocurile online si ADHD la copiii mici?
  • Sunt motive sa-mi fie frica pentru copilul meu de Deep web, „Reteaua din adancuri”?
  • Ar trebui sa permit copiilor mei adolescenti sa petreaca ore in sir pe smartphone?
  • De ce petrec oamenii mult timp online si ce efect are acest lucru asupra lor?

Conferinta ii are ca speakeri pe:

  • Mihai Laurentiu Gânj – Consultant in Dezvoltarea Relatiilor Umane si Trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda.
  • Georgiana Rosculet – Coordonator Programe Educationale „Salvati Copiii”.
  • Raluca Teleanu – Doctor Neurochirurg, Director al Sectiei de Neurologie a Spitalului Victor Gomoiu.
  • Christian Ciocan – Comisar Sef Politia Romana, Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii.

Spearkerii le vor oferi participantilor la conferinta solutii optime pentru ca adolescenții și copiii să se bucure de o dezvoltare cat mai frumoasa si armonioasa.

Participarea la conferinta “Copilului meu si tehnologiile. Oportunitati si riscuri” costa 120 lei, iar clientii EKA sau IH se bucura de un preţ special de 60 lei. În plus, la achizitioarea biletului la acest eveniment, clientii IH sau EKA pot participa gratuit la conferinţa “Reușita copilului meu adolescent” de pe data de 22 septembrie 2018.

#conferinteleEKA reprezinta o serie de evenimente socio-educative organizate de English Kids Academy (divizia de cursuri de limba engleza a International House Bucharest) pentru a le oferi parintilor instrumente pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor, dar si pentru a atrage atentia asupra unor probleme reale cu care se confrunta noile generatii de copii si adolescenti. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s