Noul Catalog IKEA aduce si mai multe povesti despre acasa

Noul Catalog IKEA aduce si mai multe povesti despre acasa

Vesti bune pentru parintii care vor sa-si mai amenajeze cate ceva prin casa: s-a lansat Catalogul IKEA 2019. In paginile sale, vei gasi atat idei de organizare a casei, cat si 7 povesti diferite, despre viata de zi cu zi.

Catalogul IKEA 2019 este aici pentru a sustine diversitatea si pentru a raspunde nevoilor, uneori foarte diferite, pe care le avem in viata cotidiana, acasa. Sapte locuinte, fiecare cu propria poveste, dar care incep din acelasi loc: dorinte si stiluri de viata diferite care se imbina armonios. Noul catalog IKEA sarbatoreste viata acasa cu toate provocarile, tensiunile, nevoile si visurile ei.

Distributia noului catalog IKEA 2019 in peste 800.000 de case din Bucuresti si imprejurimi va incepe marti, 28 august si va dura pana pe 21 septembrie. Cea de-a 13-a editie a catalogului IKEA pentru Romania si a 68-a la nivel global, celebreaza viata acasa si ne invita sa privim in cea mai mare „casa deschisa”.

Continutul din aceasta editie se axeaza pe sapte case, fiecare cu povesti noi si inspiratie pentru viata de zi cu zi: cupluri de varste diferite, familii numeroase si familii mici care locuiesc alaturi de colegi de apartament sau oameni care locuiesc singuri in spatii foarte mici.

„La IKEA ne dorim sa aducem idei si inspiratie care se potrivesc alegerilor celor mai multi oameni. Prin urmare, anul acesta am creat interioare complete si ne-am indepartat de conceptul camerelor individuale prezentate pana acum in catalog,” spune Theodor Nica, Communication and Interior Design Manager IKEA Baneasa.

Pentru a crea casele din Catalogul 2019, s-a inceput de la studiul IKEA Life at Home Report, care are la baza rezultatele studiilor IKEA realizate in toata lumea. Astfel, s-a aflat ca a avea „prea multe lucruri” este o mare problema pentru stilul de viata modern. Prin urmare, doua dintre case prezinta solutii de organizare a obiectelor si amintirilor. Intre cele sapte case se afla un studio de 16 metri patrati, precum si o casa dedicata stilului de viata sustenabil, toate create cu ajutorul solutiilor IKEA.

Pe langa catalogul de anul acesta, au fost anuntate o parte dintre colectiile limitate IKEA care vor fi lansate in magazinele IKEA anul acesta. Noua colectie GRATULERA a fost lansata cu ocazia aniversarii de 75 de ani de IKEA si aduce in magazine unele dintre cele mai populare produse IKEA din anii 1950-1960, 1970-1980 si 1990-2000. Prima parte a colectiei a ajuns deja, in timp ce urmatoarele doua vor fi lansate in octombrie, respectiv decembrie.

Catalogul IKEA 2019 are aproximativ 300 de pagini, este tradus in 37 de limbi si distribuit in 50 de tari, in 190 de exemplare. Catalogul IKEA este cea mai mare publicatie imprimata 100% pe hartie certificata Forest Stewardship Council™. Asta inseamna ca hartia provine din lemn obtinut in urma unui management cu standarde ecologice, sociale si economice stricte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s